Radyo Mega Play Radyo Mega Pause
havadurumu 23° Adapazarı
Sabah
05:31
Öğle
13:11
İkindi
16:35
Akşam
19:16
Yatsı
20:36

Sevilay Gönen Gelecek Partisi'nden Aday adayı oldu

Gelecek Partisi Sakarya Kurucular Kurulu Üyesi Sevilay Gönen, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak TBMM 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Gelecek Partisi’nden aday adayı oldu.

Haberler/GÜNCEL
17.03.2023
Haberi Yazdır
Sevilay Gönen Gelecek Partisi'nden Aday adayı oldu

Gönen, aday adaylık müracaatını Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığı’nda yaptı.

Gelecek Partisi Sakarya İl Kurucular Kurulu Üyesi Sevilay Gönen, Aday adaylığını kamuoyuna sosyal medyadan yayımladığı mesajla duyurdu. Gönen mesajında;

“2020 yılından bugüne kadar Genel Başkanımız Sayın Prf.Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde çıktığım bu yolda neferi olmaktan gurur ve onur duyduğum, kurucusu olduğum Partimden Ülkemize, Milletimize ve Sakarya’mıza güzel hizmetler yapabilmek adına 28. Dönem Gelecek Partisi Sakarya Milletvekili Aday adayı olduğumu siz kıymetli hemşehrilerime arz ederim. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.

https://www.youtube.com/channel/UCSufWlcrnTnTZHYqFTUvTLw
Yorumlar 0
Bu habere ilk yorumu siz yapın