İYİ Parti Ferizli Kurucu İlçe Başkanı Fatih Akgün'ün hazırladığı 36 kişiden oluşan kurucu yönetim kurulu üyeleri bu sabah Güneşoğlu tesislerinde bir araya geldiler.

Genel merkez tarafından resmi olarak atanan İYİ Parti Ferizli İlçe yönetimi toplantıya tam kadro katıldı. Tanışma toplantısında kısa öz geçmişi ile birlikte herkes kendini tanıtarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundular.

Genelde genç kuşaktan oluşan yönetimde bazı hanımların çocuklarını kucağına alarak toplantıya katılması görev bilinci olarak dikkat çekti.

Çok çabuk birbirine kaynaşan iyi partililerin latife ve şakalaşmalar ile hoşsohbet geçen kahvaltılarında, ilçe başkanı Fatih Akgün bir konuşma yaptı. Akgün, 'yeni görevimiz hayırlı olsun Ferizli İYİ olacak inşallah dedi. Genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'nin ifade ettiği gibi; 'milletimiz, halkımız, toplumumuz yoğun bir şekilde kavgadan, bölünmeden, ayrılıkçılıktan bıkmış usanmıştır. Biz iyi parti olarak yeniden kardeşliğimizi tesis etmek için kurulmuş bir partiyiz.' Bizler de genel başkanımızın bu temennisine canı gönülden katılıyoruz. Biz insani, milli, dini hassasiyetleri olan ve olanlara saygı duyan, insana; yüce Allah'ın eşrefi mahluku kabul eder ve saygı duyarız. Kavgayla, yalanla, çok yüzlülükle, riyayla, fesatla, hırsızlıkla, gayri meşrulukla vs. asla ve kata işimiz olmaz olmayacaktır. Amacımız ilçemize İlimize, Türkiye'mize ve insanlığa daha güzel hizmet edebilmek ve bu uğurda çalışmaktır. Halen hizmet makamında olan yöneticilere doğru yaptıkları işlerinde destek, hatalı ve yanış yaptıklarında en medeni bir şekilde uyaracağız ve ikaz edeceğiz. Makamların gücüne değil doğruluğun ve adaletin gücüne dayanacağız. Mazlumun elinden tutan, korkunun ve zalimin karşısına diklen İYİ'ler olmayı kendimize şiar edineceğiz.' Diyen İlçe Başkanı Akgün, 'uzun zamandır yaptığımız çalışmalar sonunda siz değerli insanlarımızla oluşturduğumuz bu yönetimimiz resmi olarak il başkanlığımız tarafından ilan edilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun, herkese bu uğurda başarılar dilerim. Toplantıya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

30 Aralık'ta genel başkanımız Sakarya İl binamızı açılışına katılacaktır. Bu vesileyle tüm partili partisiz her kes davetlimizdir' dedi. Daha sonra ki toplantıda buluşmak üzere yöneticiler işlerine döndüler.