Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen program sonrasında Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı olacağız

Başkan Toçoğlu, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız 2019 seçimlerinin önemini defaatle dile getirdi ve 2019'un başarılarla dolu olacağına inandıklarını ifade ettiler. İnşallah bizler de birlik ve beraberlik içerisinde 2019'da Sakarya'dan Ankara'ya güçlü bir destek sunacağız' dedi.

Yorulmadan çalışacağız

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde noktaladı; 'Sayın Cumhurbaşkanımız 2019 seçimleri için kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek hazırlıkların hızlandırılması gerektiğini belirttiler. İnşallah bu doğrultuda durmadan, yorulmadan, yüksünmeden çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi geleceğe taşıyacak adımları hep birlikte atacağız. Allah'ın izniyle partimizin kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılara bir yenisini de 2019'da ekleyeceğiz' ifadelerini kullandı.