'Şehzadeler Kentinden Tüm Dünyaya'' sloganı ile Manisa'da başlayan yolculuğu bugün Türkiye'nin bir çok bölgesine ulaştıran 1453 Osmanlı kaliteyi ve lezzeti aynı çatı altında arayan herkesin yoğun ilgi ve talebi ile birlikte büyüme yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.Türkiyenin bir çok bölgesinde yakalanan başarı ülke sınırlarını aşıp Kuvet ve Nijerya'da da şube açma hazırlıklarına devam eden 1453 Osmanlı ailesinin en yeni üyesi Sakarya Serdivan.

1453 Osmanlı Sakarya'nın işletmeciliği Hakan Aydeniz ve Mustafa Eser yapmakta olup ,ilk bakışta bir sarayı andıran yapının içerisinde modern çizgi ile kaliteyi birleştiği bir nokta olarak hizmet vermeye başladı. 1000 m2 alan içinde dizayn edilen yapıda 150m2 oyun parkı bulunmakta.Osmanlının uzandığı en uç noktaların lezzet kültürlerini bünyesinde barındıran ve Sakarya'da hızla yayılan café kültüründe öncü olmaya aday bir işletme özelliği taşıyor.
Kalabalık bir katılım eşliğinde açılışı yapılan işletme programına konserlerle devam ederek misafirlere unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı.